Actualitat

NotÝcies de l'ICIP

L'ICIP enceta el segon cicle de conferŔncies sobre el conflicte palestinoisraelÝ

Coincidint el seminari internacional a porta tancada que se celebra del 30 de novembre al 2 de desembre, l'ICIP ha organitzat el segon cicle de conferències sobre el conflicte palestinoisraelià.

Si en la primera edició es van analitzar les arrels, l'evolució i els costos humans, socials i econòmics del conflicte, així com la visió per part de l'observador extern, en aquesta ocasió, serà el torn dels negociadors palestins i israelians de Camp David i dels cooperants humanitaris a Gaza, tant palestins com internacionals, i s'analitzaran les iniciatives que s'estan duent a terme per superar el conflicte i construir la pau.

En la primera de les conferències públiques, la del dia 30 de novembre, que girarà entorn de les negociacions de Camp David, hi participaran Shlomo Ben-Ami, exministre israelià d'Assumptes Exteriors i cap de la delegació israeliana a Camp David; Saëb Erakat, diplomàtic palestí i cap de la delegació palestina a Camp David; Alberto Spektorowski, professor de la Universitat de Tel Aviv i assessor del ministre Ben-Ami en els negociacions de Camp David, i Hussein Agha, membre del St. Antony's College d'Oxford i expert en el conflicte.