Actualitat

Notícies de l'ICIP

L'ICIP estrena el seu Bloc amb un post sobre la situaciķ de la pesca internacional a Somālia

La directora de l'Institut, Tica Font, enceta el debat al Bloc de l'ICIP que té com a objectiu plantejar reflexions sobre cultura de pau.

L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) ha estrenat "El Bloc de l'ICIP", una eina per a l'exposició d'idees i reflexions sobre cultura de la pau. D'aquesta manera, l'ICIP reforça la seva presència a la xarxa i obre un nou canal de comunicació per potenciar el debat entre la societat en temes de cultura de pau. El bloc es pot consultar a l'adreça següent: http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/ICIP/.

El primer post publicat, escrit per Tica Font, directora de l'ICIP, es titula "Mercenaris contra pirates de Somàlia" i enceta una reflexió oberta, plena d'interrogants, sobre la conveniència o no de la intervenció de l'Estat en la protecció de negocis o activitats privades, com ara la flota pesquera que feineja en aigües somalis, així com sobre els diversos aspectes a tenir presents.

En el Bloc de l'ICIP hi ha també un apartat d'enllaços a d'altres blocs de membres de la junta de govern de l'ICIP o d'entitats i institucions vinculades amb l'Institut, així com un recull d'enllaços d'interès sobre cultura de pau.

A banda del bloc, l'ICIP també compta amb un perfil a les xarxes socials Facebook i Twitter.