Actualitat

NotÝcies de l'ICIP

Noves colĚleccions de llibres

Per tal de difondre la cultura de pau i fomentar l'educació i la sensibilització de la ciutadania en la mateixa, l'ICIP ha creat quatre col·leccions de llibres adreçades estimular la recerca, la divulgació i l'acció sobre temes de pau i seguretat al nostre país.

La col·lecció Clàssics de la Pau i de la Noviolència, coeditada amb Angle Editorial, està adreçada a posar a l'abast de la ciutadania els i les autores que es consideren clàssics del pensament de la pau i de la noviolència. Eines de Pau, Seguretat i Justícia, és una col·lecció pensada per a donar eines de reflexió i de treball a les persones compromeses amb la construcció de la pau i la justícia, que es coedita amb Icaria editorial. Pau i Seguretat, que pretén posar a l'abast d'un públic acadèmic i especialitzat temes contemporanis tractats des del compromís amb la investigació per la pau, es publica amb Edicions Bellaterra.

Finalment, amb Pagès editors es fa la coedició de la col·lecció Noviolència i Lluita per la Pau que vol difondre la noviolència com una filosofia i una pràctica cabdal per a avançar en l'assoliment de la pau al segle XXI.